Svatovsko groblje

SVATOVSKO GROBLJE Još jedna legenda koja živi na ovim prostorima i prepričava se generacijama, jeste legenda o „Svatovskom groblju“ na Morinama. Legenda kaže da prije nešto više od 200 godina (1796) čuveni beg Ljubovic iz Odžaka kod Nevesinja, na insistiranje njegove majke, pošao sa ujakom Muharembegom Muslibegovićem u Glasinac na Romaniji, ne bi li izabrao […]

Kameni most na rijeci Zavodoci

Petnaestak kilometara jugoistočno od Nevesinja u selu Zovi do, nalazi se skriveni dragulj kulturno-istorijskog naslijeđa. Read More

Noć šampiona za pamćenje!

NEVESINJE: Kik-boks turnir u organizaciji domaćina KBK ”Velež” iz Nevesinja bio je prava sportska atrakcija, koja se odigrala u okviru ”Nevesinjske olimpijade”.

Nevesinjska olimpijada od 6. do 14. avgusta

Ovogodišnja 141. Nevesinjska olimpijada održaće se od 6. do 14. avgusta. Sportisti koji budu učestvovali na ovoj tradicionalnoj manifestaciji imaće priliku da se takmiče u blizu 50 disciplina, a oni najbolji osvojiće medalje i vrijedne novčane nagrade.

Sobe za iznajmljivanje-Svadbeni salon ”Stefan”

Otvaranjem svadbenog salona „Stefan“ u sklopu kog se nalaze vrhunski opremljene sobe sa 18 ležajeva, raspoređenih u osam smještajnih jedinica, Nevesinje je dobilo vrhunski objekat za smještaj.